Repartizarea puntelor de atribuire

Punctele de atribute pot fi distribuite in mod egal intre cele patru atribute: PUTERE, MOBILITATE, DEXTERITATE si CARISMA. Exceptie poate face cazul cand duelistul/soldatul alege sa foloseasca o arma alba. In acest caz, daca isi va mari dexteritatea cu un punct va primi un singur punct de indemanare util in duel - tintire. Insa daca va alege sa isi creasca atributul putere, va primi 3 puncte de indemanare utile in duel - cate unul pentru fiecare dintre indemanarile: vigoare, rezistenta, viata. Prin cresterea cu un punct a atributelor mobilitate sau carisma, caracterul castiga 2 puncte utile in duel - reflex si ferire in cazul cresterii mobilitatii, sau tactica si aspect in cazul cresterii carismei.

In cazul in care duelistul/soldatul foloseste o arma de foc, prin cresterea unui atribut cu un punct va primi doua puncte de indemanare utile in duel.

Caracterele mele

Cele mai multe puncte de indemare se vor investi in tintire si impuscare/vigoare. Apoi aspect, reflex si rezistenta. Din pacate aici nu exista o reteta a succesului, totul depinde de partenerii de duel pe care ii intalnesti ... si cum au acestia punctele repartizate. Spre exemplu, un jucator care face damage foarte mare atunci cand ataca poate sa piarda usor cand este atacat - a investit puncte de indemanare in aspect, dar nu in tactica. A nu se uita de indemanarea ferire, care joaca un rol foarte important in desfasurarea duelului.